Gripa i prehlada – kako se zaštititi uz pomoć eteričnih ulja?

20,00 

Zima nam kuca na vrata i donosi izazove u obliku virusa, gripa i prehlada koje posebno vrebaju naše najmlađe, a osobito vrtićarce i školarce koji se kreću u većim kolektivima. I, da, sezonu ne možemo zaobići, ali što kada bismo ti rekli da postoji prirodan i učinkovit način da štitiš zdravlje svoje obitelij?

Pridruži mi se na radionici 27. listopada u 19 sati putem Zooma, a snimka radionice ostaje ti u trajno vlasništvo!

Kategorije: , ,

Opis

Ovo nije još samo jedna radionica. To je ulaganje u zdravlje i blagostanje tvoje obitelji, A mi ti želimo ti pružiti konkretne vještine i znanje kako to postići!

Što ćemo zajedno naučiti:

5 Heroja Među Uljima: Otkrij mojih top 5 eteričnih ulja koja su savršeni pomagači u sezonama virusa, gripa i prehlada te na siguran i djelotvoran način poticajno djeluju na imunitet te cjelokupno zdravlje.

Riznica Prirodnih Recepata: Pokazat ću ti kako stvoriti 2 neodoljive mješavine za difuzer, 2 efikasna inhalatora i 2 umirujuće kreme za prsa koje će biti tvoj tajni oružje ove sezone.

Upoznaj Svijet Ulja: Naučit ću te kako zamijeniti eterična ulja iz radionice nekim drugima bazirajući se na njihovom kemijskom sastavu i svojstvima, a ovo ćeš znanje lako i jednostavno moći promijeniti u svakodnevnom životu.

Osnove Aromaterapije: Smisao radionice je da naučite kako koristiti osnovni set ulja, kao i da se upoznate sa osnovnim pojmovima vezanim za kemijski sastav pojedinog ulja, te da naučeno primijenite u svakodnevnom životu. Svoj set ‘’prve pomoći’’ znati ćete samostalno izraditi te koristiti učinkovito i savjesno, uz jasne upute stručnjaka.

Kroz ove teme, pokazat ću ti kako da:

  • učvrstiš imunitet svojih voljenih na prirodan način,
  • kreiraš okruženje koje će biti prava mala oaza zdravlja i mira u tvom domu,
  • s ljubavlju izrađuješ vlastite blagodati prve pomoći koje mirišu jednako dobro koliko i djeluju.

Gdje i kada?

27. listopada u 19:00 sati, putem Zooma. Za sve koji ne mogu sudjelovati uživo, u roku 24 sata na mail će stići snimka radionice.

Link i sve potrebne informacije šaljem ti nakon prijave!