S balm

16,50 

Sinusol melem svojim djelovanjem,odnosno djelovanjem eteričnih ulja u svom sastavu pomaže našem tijelu da se izbori sa bolešću, pa njegovom upotrebom

 • PRESTAJE BOL I PRITISAK U GLAVI
 • OMOGUĆAVA NORMALNO DISANJE
 • OTKLANJA UPALU I OTEKLINE
 • PODSTIČE I OLAKŠAVA PRAŽNJENJE SEKRETA

Za razliku od drugih preparata deluje na uzrok bolesti umijesto na suzbijanje simptoma. Djeluje aktivno i pouzdano protiv uzroka i simptoma akutne i kronične upale sinusa i rinitisa.

Opis

 

Allianthe SINUSOL melem za sinuse pobjeđuje BOL! 100% prirodan proizvod od najboljih protuupalnih, protuvirusnih i analgetskih eteričnih ulja!
Korištenjem melema riješit ćete probleme sa sinusima na prirodan način, bez neopravdanog korištenja kemijskih supstanci i antibiotika! Što čini ovaj melem najboljim rješenjem za tegobe sa sinusima i glavoboljom?

Sinusol melem svojim djelovanjem,odnosno djelovanjem eteričnih ulja u svom sastavu pomaže našem tijelu da se izbori sa bolešću, pa njegovom upotrebom:

 • PRESTAJE BOL I PRITISAK U GLAVI
 • OMOGUĆAVA NORMALNO DISANJE
 • OTKLANJA UPALU I OTEKLINE
 • PODSTIČE I OLAKŠAVA PRAŽNJENJE SEKRETA

Za razliku od drugih preparata deluje na uzrok bolesti umijesto na suzbijanje simptoma. Djeluje aktivno i pouzdano protiv uzroka i simptoma akutne i kronične upale sinusa i rinitisa.

Način djelovanja: Sinusol melem ima antiinflamatorno (protuupalno), antibakterijsko, antimikotičko (protiugljivično), antivirusno, analgetsko i ekspektorantno djelovanje zahvaljujući sinergijskom djelovanju čak 6 eteričnih ulja. Blagotvorno dijeluje na tkivo sinusa, otklanja upalu i oteklinu, otvara prolaze izmedju sinusnih šupljina,te na taj način uklanja blokadu ; podstiče pravilan rad cilija (malih dlačica unutar nosa) koje uklanjaju uzročnike infekcije i neželjeni sadržaj iz oboljelih sinusa i nosa,te podstče i olakšava pražnjenje sekreta iz sinusa i nosa.

Kao rezultat korištenja preparata prestaju simptomi upalne reakcije i infekcije: glavobolja, osjećaj pritiska i bola u predjelu zahvaćenog sinusa, otok oko očiju i mekih tkiva iznad oboljelog sinusa, začepljenost nosa i otežano disanje, pojačano slivanje sekreta u ždijrelo, gubitak čula mirisa ili okusa, kašljanje, hrkanje… ali zašto ovaj balzam tako dobro djeluje?

Jednostavno – jer sadrži ovih 6 moćnih eteričnih ulja:

 1. PAPRENA METVICA ima antimikrobno, stimulativno, karminativno, dezodorirajuće i analgetičko djelovanje. Olakšava smetnje dišnog sustava. Opušta i ublažava glavobolje. Reducira začepljenost nosa i grla i ostale simptome prehlade, ublažava postojeće upale i sprječava nastanak novih infekcija.
 2. ČAJEVAC jedno od najpoznatijih eteričnih ulja korišteno u aromaterapiji. Djeluje antimikrobno, antiseptično i stimulativno. Koristi se kao prirodno sredstvo za zaštitu od infekcija. Antivirotik je i imunoregulator. Potiče zarastanje ožiljaka i lučenje toksina iz tijela. Potiče iskašljavanje i izlučivanje sluzi, ublažava kašalj. Sudjeluje u eliminiranju bakterija koje uzrokuju upalne procese.
 3. LAVANDA ima antimikrobno, analgetičko, mukolitično, antistresno i izrazito smirujuće djelovanje.Bitno doprinosi smanjenju osjećaja boli.
 4. EUKALIPTUS RADIATA ima antimikrobno, diuretično, mukolitično, stimulativno, dezodorirajuće i analgetičko djelovanje. Učinkovito ublažava probleme dišnog sustava, mentalnu iscrpljenost, bol u mišićima.Reducira začepljenost nosa i grla i ostale simptome prehlade, ublažava postojeće upale i sprječava nastanak novih infekcija. Stimulira mentalne procese, ublažava simptome mentalne i fizičke iscrpljenosti.Ublažava bol kod sitnih površinskih ozljeda i uboda insekata, dezinficira ranice i smiruje upalne procese.
 5. RUŽMARIN VERBENON razrjeđuje nakupljenu sluz u dišnom sustavu i olakšava iskašljavanje, te omekšava nakupljenu sluz.
 6. BIJELI BOR ima izrazito antistresno, antimikrobno, stimulativno, osvježavajuće, dezodorirajuće i analgetičko djelovanje. Učinkovito ublažava probleme dišnog sustava. Pomaže prilikom iskašljavanja, infekcija dišnih puteva i upala sinusa.

Ublažava glavobolje izazvane stresom ili prehladama. Olakšava iskašljavanje i eliminira sluz iz dišnog sustava. Pomaže pri smanjenju simptoma sezonske alergije, a koristi se i za ublažavanje simptoma astme. Ova moćna šestorka nalazi se u bazi od prirodnog squalana koji prodire duboko u kožu, te ju dodatno njeguje i vlaži, a istovremeno ne ostavlja mastan trag, lako je maziv i brzo se upije .

Sastav:Olive Squalane, Softigen pura, Dermofeel viscolid, te  eterična ulja (u 5% koncentraciji) čajevac, ružmarin verbenon, eukaliptus radiata, lavanda , bijeli bor i  paprena metvica

Način upotrebe: prilikom tegoba poput glavobolje,prehlade,bolnih i začepljenih sinusa,upale “SINUSOL” melem nanjeti u tankom sloju na čelo,sljepoočnice i stražnju stranu vrate,te ispod nosa 3-4x dnevno.

Napomena: Ne stavljati u nos ili u neposrednu blizinu očiju! Nije prikladno za djecu do 3 godine i trudnice! Čuvati na tamnom i hladnom- ne mora biti u hladnjaku!

Pakiranje:50 gr