Bronhy oil – Mješavina eteričnih ulja

14,00 

Moćna četvorka eteričnih ulja jele i bora, cajeputa i niaulia druži se u našoj uljnoj mješavini za difuzer, “tekućem Bronhi balzamu” Čudesna šuma.

Opis

Moćna četvorka eteričnih ulja jele i bora, cajeputa i niaulia druži se u našoj uljnoj mješavini za difuzer, “tekućem Bronhi balzamu” Čudesna šuma.
Ovi nježni, ali zato ni malo slabi borci protiv infekcija, patogenih bakterija, virusa i kašlja čine najbolju mazalicu na tržištu koja daje dokazano učinkovit odgovor upornom i dosadnom bronhitisu, kašlju ili prehladi, a sad i “najbolju mirisnu disalicu” spremnu za upotrebu u difuzeru, ili nakapanu na papirnatu maramicu.
Sastojci niauli kemotip cineol (Melaleuca quinquenervia) i kajeput(Melaleuca cajuputi) dva su eterična ulja koja potiču iskašljavanje (ekspektorirajuće djelovanje). Niauli cineol odlikuje još izvanredan antivirusni, baktericidni i protugljivični učinak. Stoga niauli cineol svojim antiseptičnim i protuinfektivnim djelovanjem korišten u preventivne svrhe može spriječiti samu pojavu bolesti. Kajeput koji također snažno djeluje protiv virusa i patogenih bakterija, a posebno je namijenjen za liječenje dišnih tegoba kod djece zbog svoje blagosti i neiritativnosti. Ugodnog je i blažeg mirisa za razliku od poznatijeg eteričnog ulja čajevca (Melaleuca alternifolia).
Najugodnijeg mirisa od svih jela,eterično ulje sibirske jele koristi se za sve upalne bolesti, od astme do artritisa, te za dišne tegobe:viroze, bronhitis, gripe, prehlada…
Za razliku od bijele jele, nije neurotoksična pa se može koristiti i kod male djece. Zato je ovo ulje ulje izbora u našim proizvodima B balm i Čudesna šuma.

Način upotrebe: ukapati 10-12 kapi na 300 ml vode u difuzeru,
Ili 3-4 kapi papirnati ubrus za suhu inhalaciju i udisati.
Može se staviti i kraj jastuka, na uzglavlje ili noćni ormarić za blagotvorno djelovanje tijekom noći.

Primjereno je za bebe od navršenih mjesec dana starosti pa na dalje.