Skip to main content

Mala škola aromaterapije

čarolija eteričnih ulja u svakodnevnom životu

Znanje o ljekovitosti bilja drevno je znanje kroz stoljeća i razne civilizacije. Prve pojave primitivnog znanja o njemu nalaze se u mitovima, pričama i bajkama koje su se ispreplitale oko ljekovitih biljaka te u drevnoj, usmenoj predaji.

To je gotovo kod svih naroda bio začetak znanja o ljekovitosti biljaka, a u tom znanju uživamo i danas. Upravo na njemu počiva aromaterapija –  kontrolirana upotreba eteričnih ulja u održavanju i promociji fizičkog, psihološkog i duhovnog boljitka svake osobe.

Eterična ulja imaju mnoge zdravstvene pogodnosti za čovjeka, koriste se u aromaterapiji za mnoge stvari – kao što su ublažavanje bolova i upala, mišićnih spazama, depresije, tjeskobe, nervoze, povećanje samopouzdanja, osjećaja smirenosti, za buđenje imunološkog sustava, za borbu protiv infekcija, zaštitu tijela, a zatim nakon obrane tijela za popravak štete. U isto vrijeme, eterična ulja su nježna u akciji, a opet tako moćna u djelovanju. Za mene je ovo točka u kojoj počinje magija…ili umjetnost?

Aromaterapija lagan je i održiv način da podignemo kvalitetu našeg svakodnevnog života i podržimo svog organizam na prirodan način. Ako krenemo od čišćenja našeg doma pa sve do podržavanja imuniteta, umirivanja… pogodnosti je mnogo.

  • Zanima te svijet aromaterapije?

  • Želiš krenuti, a ne znaš odakle?

  • Želiš steći temeljna znanja i uvesti ih u svoj svakodnevni život na stručan i educiran način?

Ako želiš graditi strast prema prirodnim proizvodima – tu sam za tebe!  Mala škola aromaterapije namijenjena je svima onima koji žele u svijet aromaterapije krenuti na educiran, siguran i zabavan način.

Tko sam ja?

Ja sam Jasminka i certificirana sam aromaterapeutkinja,te vlasnica brenda Allianthe Aromatherapy. Znanje sam stjecala na američkom institutu Aromahead Institute i tako stekla pravo biti član Međunarodne organizacije profesionalnih aromaterapeuta IFPAe, a postala sam i punopravni član američke i australske krovne organizacije NAHA i AIA.

Time sam ispred svoga imena dobila prefix „MIFPA“. Školovanje sam nastavila na Aromatics Int. Institutu na odjelu francuske škole aromaterapije te na Tisserand institutu za sigurnu uporabu eteričnih ulja, pa sam postala i specijalist za sigurnu upotrebu eteričnih ulja.

Posebno sam posvećena usmjeravanju osoba prema sigurnoj uporabi eteričnih ulja i moja je misija približiti aromaterapiju svima – velikima, malima, starijima, mlađima. Cilj mi je da zajedno pronađemo najbolje načine kako će aromaterapija unaprijediti i olakšati svakodnevnicu. Jedina prepreka tome da nas blagodati eteričnih ulja prate svaki dan jest – neznanje i nesigurna uporaba. Nepropisna i nesigurna uporaba veliki je izazov, a ja želim pomoći, podučiti i podržati.

Što ćeš naučiti u Maloj školi aromaterapije?

  1. Savladat ćeš osnove eteričnih ulja i sigurne temelje njihove uporabe u svakodnevnom životu.
  2. Proučit ćeš načine primjene eteričnih ulja u svakodevnici (difuzeri, inhaleri, mirisne kupke, prva pomoć, prirodni parfemi,…).
  3. Naučit ćeš kako skladištiti eterična ulja na siguran način.
  4. Steći ćeš kvalitetne temelje po pitanju pripreme proizvoda od eteričnih ulja.

Što dobiješ na radionici?

  1. Dvosatno predavanje uz teoriju i praktično pokazivanje primjera
  2. Priliku da mi postaviš pitanja nakon radionice.
  3. E-knjigu Mala škola aromaterapije, 1. dio.

Registracija

Mailom na info@allianthe.com

U dvosatnoj Zoom radionici uživo, 4. lipnja u 18 sati, imat ćeš priliku postaviti mi pitanja te, uz moje sigurno vodstvo, već sutra eteričnim uljima podići kvalitetu svog života i života svoje obitelji. Ukoliko radionicu ne možeš pratiti uživo, snimka radionice biti će dostupna na Allianthe platformi kroz 24 sata.

Cijena: € 39,99