Hydracare for daily care / Hidratantna krema za svakodnevnu njegu

12,00  (90,41 kn)

Ova nježna hidratantna krema prozračne teksture donosi pravo osvježenje za kožu lica. Parfemski miris doprinosi jos ugodnijem osjećaju na koži koja ostaje svježa, ovlažena i jedra, ali bez masnih zaostataka. Izvrsna je i kao podloga za dnevni make up.

Egzotično ulje Marule u sastavu obiluje polifenolima i tokoferolima zbog čega krema djeluje antioksidativno, dok fitosteroli dodatno naglašavaju anti age značajke kreme. Kožu učvršćuje, i jača elastičnost.

Kao i Aromedic Care Complex krema i ova je do sada bila dostupna samo kao individualni pripravak.Ali, donosimo je i na web shop, samo jer ste vi to tražili! Zadovoljne korisnice naš su prioritet, stoga iskušajte svi ovu poslasticu u ljubičastoj staklenci.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Opis

Ova nježna hidratantna krema prozračne teksture donosi pravo osvježenje za kožu lica.
Parfemski miris doprinosi jos ugodnijem osjećaju na koži koja ostaje svježa, ovlažena i jedra, ali bez masnih zaostataka. Izvrsna je i kao podloga za dnevni make up.

Egzotično ulje Marule u sastavu obiluje polifenolima i tokoferolima zbog čega krema djeluje antioksidativno, dok fitosteroli dodatno naglašavaju anti age značajke kreme. Kožu učvršćuje, i jača elastičnost.

Kao i Aromedic Care Complex krema i ova je do sada bila dostupna samo kao individualni pripravak.Ali, donosimo je i na web shop,samo jer ste vi to tražili! Zadovoljne korisnice naš su prioritet, stoga iskušajte svi ovu poslasticu u ljubičastoj staklenci.

UPUTE: nježnim pokretima utrljati kremu na opranu i čistu kožu lica.

INCI: Water, Sclerolarya Birrea seed oil, Cetyl alcohol (and) glyceryl stearate (and) PEG-75 Stearate and Stareth-20, Water (and) urea (and) serine (and) pentylene glycol (and) glyceryl poly acrylate (and) algin (and) caprylyl glycol (and) sodium hyaluronate (and) pullulan and disodium phosphate and potassium phosphate, DHA & Benzyl alcohol, perfume

Proizvodi i puni: Allianthe aromaterapija, Duga 104, 32100 Vinkovci
Čuvati na suhom, tamnom i hladnom mjestu.
Rok trajanja: 1g
Pakiranje: 30 ml