Mace u akciji

Jasminka Šarić

„Mace u akciji“ slikovnica je namijenjena djeci rane predškolske i školske dobi, a prati veselu životinjsku škvadru koja kreće u avanturu spašavanja jajeta iz kojeg bi se svakog trena trebalo izleći malo pile. Kako to u svakoj dobroj priči biva, pametna skupina životinjica vođena mačkom Žutim, nadmudruje zlog štakora Ratka i spašava jedan malen život. Priča podučava djecu važnostima zajedništva i timskog rada, jer uz prijatelje je lakše preskočiti svaku prepreku.

Za sve uzraste

U moru dječjih slikovnica i knjiga uvijek se pronađe i neka uistinu posebna. Jasminka Šarić osmislila je sjajnu slikovnicu koja će oduševiti školski ali i predškolski uzrast.

Originalne ilustracije

Naime, ilustrirala ju je upravo Jelena Hrvoj, koja je pored toga što je spisateljica sa 10 izdanih romana i samozatajna, vrlo maštovita slikarica“, otkriva nam Jasminka Šarić.

Inspirirano pravim junacima

Jasminka je upravo svog vlastitog mačka “Žuti” pretvorila u junaka ove ilustrirane priče. Uz njega upoznajte i Curu, Luku, Vijeku, Melisu i druge životinjske prijatelje, i saznajte kakve sve nevolje čekaju iza ugla